Welkom bij Holland Transport

Op de site van Holland Transport treft u een overzicht aan van Nederlandse transportbedrijven in het bezit van een vergunning voor het beroepsgoederenvervoer over de weg. De transportbedrijven staan vermeld met hun adresgegevens, telefoonnummer, e-mail en website. (voor zover bekend) U kunt de transportbedrijven zoeken op basis van een aantal criteria, zo kunt u bijvoorbeeld transportbedrijven selecteren die regelmatig transporten op Duitsland of Frankrijk of landen als Bulgarije of Hongarije verrichten. Een andere mogelijkheid die de site u biedt is een transportbedrijf te zoeken dat bijvoorbeeld gebruikmaakt van koelwagens of containers. Ook kunt u zoeken aan de hand van ladingsoorten als kaas, bloemen of hout.

 

Tevens kunt u transportbedrijven selecteren naar omvang van het aantal voertuigen. Uiteraard is een combinatie van al deze criteria mogelijk. Meer informatie hierover treft u aan onder het kopje "Register".

 

Alle gegevens zijn ook op CD-Rom verkrijgbaar. De prijs van de CD-rom bedraagt €49,95 excl. BTW. Voor gegevens 'op maat' en bestellingenkunt u mailen naar debby@hollandtransport.com. Voor meer informatie over gegevens van transportbedrijven uit andere Europese landen kunt u ook contact met haar opnemen.

 

» Lees meer

Laatste nieuws

Frankrijk denkt aan vignet voor buitenlandse vervoerders


In Frankrijk wordt gedacht aan een vignet om buitenlandse vervoerders op doorreis door het land aan te slaan voor het onderhoud van de wegen.

Lees meer

Europarlement gunt ecocombi geen kans


Ook het plenaire Europees Parlement wil niet dat ecocombi's in het grensoverschrijdend wegvervoer worden gebruikt.

Lees meer

Cargoline verwacht forse groei groupagevervoer


Het Duitse groupeursnetwerk Cargoline vervoerde vorig jaar 11,84 zendingen, 1,2% meer dan een jaar eerder. Voor dit jaar wordt op 3% groei gerekend.

Lees meer

Gratis naamsvermelding in het logistiek register

In Nederland staan zo'n 12.000 logistieke dienstverleners geregistreerd, teneinde potentiële opdrachtgevers in binnen- en buitenland de mogelijkheid te bieden om uw bedrijf te vinden is zo'n 35 jaar geleden het 'Register van Nederlandse transportbedrijven' samengesteld en gepubliceerd. Eerst uitsluitend op papier en CD-rom en sinds de komst van internet is het register digitaal te raadplegen. De vermelding van alle officiële transportbedrijven is gratis. U kunt echter gebruikmaken van de mogelijkheid uw bedrijf meer onder de aandacht te brengen.

  • http://www.transportonline.com
  • http://www.dinalog.nl/nl/home/
  • http://www.boelhouwer-partners.nl
  • http://www.eurotracs.com
  • http://www.delta3.nl
  • http://www.easyfairs.com/nl/


© 2014 Holland Transport - Algemene voorwaarden