Welkom bij Holland Transport

Op de site van Holland Transport treft u een overzicht aan van Nederlandse transportbedrijven in het bezit van een vergunning voor het beroepsgoederenvervoer over de weg. De transportbedrijven staan vermeld met hun adresgegevens, telefoonnummer, e-mail en website. (voor zover bekend) U kunt de transportbedrijven zoeken op basis van een aantal criteria, zo kunt u bijvoorbeeld transportbedrijven selecteren die regelmatig transporten op Duitsland of Frankrijk of landen als Bulgarije of Hongarije verrichten. Een andere mogelijkheid die de site u biedt is een transportbedrijf te zoeken dat bijvoorbeeld gebruikmaakt van koelwagens of containers. Ook kunt u zoeken aan de hand van ladingsoorten als kaas, bloemen of hout.

 

Tevens kunt u transportbedrijven selecteren naar omvang van het aantal voertuigen. Uiteraard is een combinatie van al deze criteria mogelijk. Meer informatie hierover treft u aan onder het kopje "Register".

 

Alle gegevens zijn ook op CD-Rom verkrijgbaar. De prijs van de CD-rom bedraagt €49,95 excl. BTW. Voor gegevens 'op maat' en bestellingenkunt u mailen naar debby@hollandtransport.com. Voor meer informatie over gegevens van transportbedrijven uit andere Europese landen kunt u ook contact met haar opnemen.

 

» Lees meer

Laatste nieuws

Contargo wordt exploitant terminal Valenciennes


Contargo Container Escaut Service gaat een nieuwe terminal in het Noord-Franse Valenciennes exploiteren.

Lees meer

Eerste werkgever gaat in op looneis bonden in wegvervoer


ODS Transport uit Barendrecht biedt zijn werknemers een loonsverhoging van 3%, die in mei ingaat. Volgens FNV Bondgenoten is het de eerste werkgever die gehoor geeft aan de cao-looneis van de bonden.

Lees meer

Transportsector: 'geen verdere liberalisering wegvervoer'


De transportsector heeft minister Melanie Schultz van Infrastructuur en Milieu op het hart gebonden bij de komende Transportraad niet mee te gaan in verdere liberalisering van het wegvervoer.

Lees meer

Gratis naamsvermelding in het logistiek register

In Nederland staan zo'n 12.000 logistieke dienstverleners geregistreerd, teneinde potentiële opdrachtgevers in binnen- en buitenland de mogelijkheid te bieden om uw bedrijf te vinden is zo'n 35 jaar geleden het 'Register van Nederlandse transportbedrijven' samengesteld en gepubliceerd. Eerst uitsluitend op papier en CD-rom en sinds de komst van internet is het register digitaal te raadplegen. De vermelding van alle officiële transportbedrijven is gratis. U kunt echter gebruikmaken van de mogelijkheid uw bedrijf meer onder de aandacht te brengen.

  • http://www.dinalog.nl/nl/home/
  • http://www.transportonline.com
  • http://www.boelhouwer-partners.nl
  • http://www.eurotracs.com
  • http://www.delta3.nl
  • http://www.easyfairs.com/nl/


© 2014 Holland Transport - Algemene voorwaarden